Wednesday, May 2, 2012

Järelaitamine ...

Selle kustutamise pärast õpetaja mind just ei praganud , parandas ise asja ära. Mina siis kasutasin kõiki õpitud oskusi ja mul õnnestus muuta disaini ning lisada uus sõber oma jälgimise alla . Nüüd peaks esialgne ABC paigas olema , aga jääb see mõttetöö , mille pärast me üldse blogi peame.
Töökas tegelane .







4 comments:

  1. Noh, andeka õpilasega on täitsa tore teadmisi jagada! Mul endal võttis ikka üsna hulk aega bloggeri tundma saamine. Vaata kasvõi minu algust, sest esimeses blogis on vaid märkus:"Ma otsin alles käivitust."!!!;)Rohkemaks polnudki võimeline!

    ReplyDelete
  2. Blogiga on igaühel oma suhe. Mõni peab selleks, et pilte näidata, teine jälle kirjutab luuletusi püüab muidu vaimukas olla ... või poliitikud püüavad üksteisele ära panna.
    Mina omal ajal tegin endale blogi selleks, et vahest tekkis pilte näidates tahtmine rohkem kirjutada kui pildi alla sobinuks või oli ka juhuseid kus lisaks pildile tahtsin jagada oma muljeid ja mõtteid ning seda eriti reisipiltide puhul. Sel juhul on blogi hea koht kuhu saab lisaks piltidele ja jutule lisada ka videosid, saab teksti lingitada jne.
    Pead endale välja mõtlema, kas vajad seda või mitte, usun et leiad rakendust sellele. Eks postitusi tulebki teha siis kui on midagi öelda või näidata. Niisama vägisi pingutada selleks, et midagi avaldada, pole mõtet. Kui ideed või jagamissoovi pole, siis võib ta ju vahepeal oodata, kuniks taas miskit avaldamisväärset leiad ...
    Niipalju siis pikki ja segaseid mõtteid ;)

    ReplyDelete
  3. Silvia , kui on hea õpetaja ja innukas õpilane , siis paistab , et järjele saab küll aga põhilised asjad ütles ikka Jüri välja.
    Pole mul selle blogiga esialgu muud suhet, kui sõprade kommenteerimine ja seadmisega toimetuleku proovimine.
    Teadagi , olen suur lobiseja ja eks põhimõte selle tegemiseks oli sama , mis Jüril. Ikka tahaks mõne reisipildi all natuke rohkem seletada .:D Endale meeldib hirmsasti teiste blogisid lugeda. Arvata on , et minu pisikese maailma teod ja mõtted jäävad siin esitatutena üsna algeliseks ja lapsikuks , aga ega ma sellest suurt ei hooli - te olete ju kogu aeg väga arusaajad olnud !
    Seda luban , et luuletama ma ei hakka !

    ReplyDelete
  4. Sul tuleb ju kaunis kenasti välja siin see toimetamine :))
    Samas ma mõistan ka Su dilemmat Jeti :) Täna kogesin isegi blogi formaadi võlusid ning sain hulka aega jännata, et ettevaatamatu nupuvajutus taas vaadatavasse väljundisse vormida.
    Postituste kohalt vajun suht sageli, nagu Ringa tabavalt ütles, talveunne :) Eelpool on kenasti kokku võetud variandid, milleks kõik siinne keskkond hea võib olla :) Aga see, minult vähemalt, nõuab aegajalt meeldetuletust ja meelespidamist :))

    ReplyDelete